Εταιρεία

Περισσότερα απο 40 χρόνια στο χώρο του ανελκυστήρα

Το τεχνικό μας γραφείο ιδρύεται το 1974 από τον Νικόλαο Αποστολίδη σε μορφή
ομόρρυθμης εταιρείας και το 2001 μετατρέπεται σε ατομική επιχείρηση.

Κύριες ασχολίες της επιχείρησης είναι η μελέτη-εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων καθώς και συστημάτων κατακόρυφης - κεκλιμένης μεταφοράς ατόμων με ειδικές ανάγκες (συστήματα Α.Μ.Ε.Α), σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. Εκτός των ιδιωτικών έργων που αναλαμβάνει, ασχολείται και με δημόσιους διαγωνισμούς για συντήρηση και εγκατάσταση ανελκυστήρων.

Το 2003 συμμετέχει σε διαγωνισμό αντικατάστασης των ανελκυστήρων Μονάδων 3 & 4 Λεβητοστασίου του ΑΗΣ Καρδιάς στη ΔΕΗ Α.Ε. στην περιοχή της Κοζάνης, διαγωνισμό που μειοδοτεί και υλοποιεί το έργο. Παράλληλα ασχολείται με την συντήρηση των ανελκυστήρων σε εργοστάσια της ΔΕΗ στην περιοχή. Το 2010 αναλαμβάνει εργασίες αναβάθμισης των υπόλοιπων ανελκυστήρων του ΑΗΣ Καρδιάς καθώς και τη συντήρηση των ανελκυστήρων στον ΑΗΣ Μελίτης στη Φλώρινα.

Το 2011 η εταιρεία παίρνει τη σημερινή της μορφή με την επωνυμία «Γ.Ν. Αποστολίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.». Αποτελείται από καταρτισμένο προσωπικό- τεχνικούς καθώς και αδειούχο εγκαταστάτη Μηχανολόγο Μηχανικό.
Η εταιρεία διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες για τη συντήρηση ανελκυστήρων καθώς και αυτή του εγκαταστάτη ανελκυστήρων. Λόγω των έργων και της πολυετούς παρουσίας στο χώρο η εταιρεία έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε κατασκευές και γνώσεις σε παλιούς και σύγχρονους ανελκυστήρες.

Οι αρχές της εταιρείας μας 

ΗΘΙΚΗ Ακολουθούμε ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ Χτίζουμε ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες μας.

ΓΝΩΣΗ Παρακολουθούμε σεμινάρια, επισκεπτόμαστε διεθνής εκθέσεις και είμαστε σε επαφή με τους προμηθευτές μας για να παρακολουθούμε ότι νεότερο σε τεχνολογίες και προϊόντα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ Στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ- ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Πιστεύουμε στα ποιοτικά υλικά και υπηρεσίες γιατί, ποιοτική και καλή εγκατάσταση - απροβλημάτιστη και ποιοτική λειτουργία, ποιοτική και καλή συντήρηση - μείωση του αριθμού των βλαβών.

ΚΟΣΤΟΣ Επιδιώκουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας με λύσεις πρωτοποριακές και στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Τεχνογνωσία

Η εταιρεία αποτελείται από καταρτισμένους τεχνικούς καθώς και αδειούχο εγκαταστάτη Μηχανολόγο Μηχανικό. Η γνώση έχει μεταδοθεί μέσα από την πολυετή παρουσία μας από τα παλιότερα στελέχη στα νεότερα και αθροιστικά με την ανάπτυξη της τεχνολογίας μας καθιστά άρτιους σε όλα τα επίπεδα.